Térkép Pianhi hadjáratához

Az alábbi linkek segítségével egy térképen is bemutatjuk Pianhi hadjáratának politikai körülményeit. Mivel a térkép meglehetősen nagy méretű és ezáltal elég nehezen kezelhető lett volna, több, alternatív megoldást is felkínálunk. Tartalmukban nagyjából azonosak, a JPEG verzió kevesebb információt ad.

Flash változat
Ennek használatához Macromedia Flash 4 plugin-re van szükség, ami a Windows98 része IE4-hez, a többi operációs rendszerhez és böngészőhöz pedig a Macromedia honlapjáról ingyenesen letölthető. Fájlméretben ez a legkisebb, 71kb, és áttekintése is egyszerűbb.

Projektor fájl Windows-hoz
Projektor fájl Macintosh-hoz

Ez a fenti Flash térkép egy változata azoknak, akik nem akarják, vagy nem tudják a Flash plugin-t használni. Önálló program, amely az adott operációs rendszerek alatt internet kapcsolat nélkül is futtatható. A Windows-os változathoz Win95, vagy magasabb verzió, WinNT 4 vagy magasabb verzió szükséges. Letöltése sokkal több időt igényel, a Windows változat mérete  zippelve 200 kb, kibontva 350 kb. A Macintosh változat BinHex vagy más hasonló kitömörítő programot igényel. Mérete 526 kb.

Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy elkerüljük a vírusveszélyt, a futtatható fájlt mindenképp célszerű letöltés után víruskeresővel ellenőrizni!

JPEG kép (zippelt)
Ez a megoldás azok számára, akiknél a Flash nem működik, és a projektor fájlok (például eltérő operációs rendszer miatt) nem működnek náluk. Linux-ot és egyéb rendszert használóknak mindenképpen ezt javaslom, ha a Flash verzióval nem boldogulnak. Palmtop tulajdonosoknak mérete miatt nem kedvez, de általában ők is használni tudják. A zippelt fájl mérete 365kb, kibontva 424kb.

Vissza
Az első lovagkirály
téma elejére:
- nagy felbontásra
- kis felbontásra