Bazár

Ezen az oldalon saját képeinkből és más cuccainkból válogattunk ki néhányat, amit mi is szívesen látnánk a gépünkön. Ha tetszik, használd őket egészséggel. Nézz be időnként újakért! ÉSzAH

ÉSzAH

Ha téged is megérintett az ókori Egyiptom csodálatos világa, bizonyára örömet szereznek neked is. A háttérképek oldalain az egyes képekre kattintva megnézheted a képet nagyobb méretben is. Minden fotó mellett három linket találsz, ezekről különböző felbontásban tudod letölteni a zip-pel tömörített bmp fájlokat. (A tömörítéssel egy kicsit lefaraghattunk a letöltési időből.) Amikor rájuk nézel, emlékezz meg azokról, akik a képen láthatókat létrehozták - élet, üdv, egészség* nekik!

Born 2B Wide

HoremWeb

Az újdonságokat forgó ankh jelzi.

K I R A K A T

Háttérképek - az első eresztés
(az oldal nagy mennyiségű képet tartalmaz, letöltése hosszabb időt vesz igénybe!)
Ezen a lapon találod meg azt az első sorozatot Windows háttérképeinkből, amit még a honlap indulásakor állítottunk össze, szinte kizárólag saját fotóinkból.
Háttérképek - a második eresztés
(az oldal nagy mennyiségű képet tartalmaz, letöltése hosszabb időt vesz igénybe!)
Ez a lap egy újabb Háttérkép-sorozat, ezúttal különféle forrásokból merítettünk, de most sem hiányozhat a saját termés.
Háttérképek - a harmadik eresztés
(az oldal nagy mennyiségű képet tartalmaz, letöltése hosszabb időt vesz igénybe!)
Ebben a sorozatban néhány saját felvételünk mellett főleg grafikákat, montázsokat találsz, ezúttal már JPG formátumban.

Háttérképek - a negyedik eresztés
(az oldal nagy mennyiségű képet tartalmaz, letöltése hosszabb időt vesz igénybe!)

Ebben a sorozatban grafikákat, montázsokat találsz, JPG formátumban, többek közt David Roberts-képeket.

Háttérképek - az ötödik eresztés
(az oldal nagy mennyiségű képet tartalmaz, letöltése hosszabb időt vesz igénybe!)

Ebben a sorozatban ismét saját felvételeinkből válogattunk, a 2004 októberi utunkon készített képekből.

Háttérképek - az Új Generáció
(a képek letöltéséhez WAP-ra alkalmas mobiltelefon, WAP-elérés, és az oldalon megadott elérési útvonal beírása szükséges! A képek letöltéséért a mobilszolgáltatód WAP használati díjat számíthat fel!)

Ezt a sorozatot azoknak szánjuk, akiknek színes kijelzős, WAP-rakész telefonjuk van és szeretnének szép és jó, de főleg egyiptomos háttérképekhez jutni. Jelenleg 128*128 méretű, 4096 színes hátterek vannak találhatók a gyűjteményben, és készülünk eltérő képformátumot használó telefonokra is hozzáférhetővé tenni a sorozatot.
Nokia operátor- és csoportlogók Nokia 3210, 5110, 5510, 6110, 6150, 6210, 6310, 7110, 8210, 8310,  8810, 8850, vagy ezekkel komatíbilis telefonod van, egyiptomi témájú csoport- és operátorlogókat tölthetsz le - a szükséges tudnivalókat is ott találod..
Nokia operátorlogók, indítóképek
A logók és képek olyan telefonon használhatók, amelyek a nagyobb méretű logókat és/vagy indítóképeket tudják fogadni.
Nokia 6210, 6310, 7110 vagy ezekkel komatíbilis telefonod van, egyiptomi témájú, nagyobbik méretű csoport- és operátorlogókat tölthetsz le - a szükséges tudnivalókat is ott találod..
Tom Nokia operátor- és csoportlogói Nokia 3210, 5110, 5510, 6110, 6150, 6210, 6310, 7110, 8210, 8310,  8810, 8850, vagy ezekkel komatíbilis telefonod van, egyiptomi témájú csoport- és operátorlogókat tölthetsz le - a szükséges tudnivalókat is ott találod..
Kemet animált kurzorkészlet
             (letöltés; 23kb)
Windows 95 Plus, Windows 98, Windows NT 4,0 és újabb verziókhoz használható animált kurzorokat tartalmazó zip file. Telepítéséhez az útmutatót a tömörített állományban található Olvass el.txt tartalmazza.
Ikonok (letöltés; 7Kb) Ez a zip file néhány Egyiptommal kapcsolatos ikont tartalmaz, amivel az Asztalodat stílusában hozzáigazíthatod a frissen letöltött háttér-képekhez. Valamennyit HoremWeb rajzolta, egy Windows 3.0-hoz készült ikonszerkesztővel, úgyhogy ne várj tőlük azért túl sokat - viszont kicsi, ingyér' van, és nagyszerűen mutat majd a Lomtárban! :o)

*Élet, üdv, egészség - ankh, udzsa, szeneb - Szinte kötelező üdvözlő formula a fáraók megnevezése után.

Tovább az első oldalra Nincs előző oldal Nincs következő oldal Vissza a lap tetejére