Barátaink, partnereink

Gold Book
Gold Book Kiadó
Igényes, egyiptomi témájú könyveiről ismert kiadó, akik komoly segítséget nyújtanak honlapunk készítéséhez.
Együttműködő médiapartnerünk a Mediadesign.
Akciólap.hu - egy igazán hasznos vállalkozás, amely abban segít, hogy ne maradj le semmilyen akcióról. Egy kedves barátunk projektje ez a vállalkozás, így aztán nekünk is szívügyünk!
Robert Argent Kft. A legszebb ezüst ankh-ok forrása ;o)
Völgyzugoly - Az Utolsó Meghitt Otthon(lap) Az Utolsó Meghitt Otthon(lap) Gandalf és Dúalon oldala a Gyűrűk Ura szerzőjéről, a filmről és mindenről, ami azzal kapcsolatos
Tolkien.hu Svindler Tolkien-honlapja a Magyar Tolkien Társaság hivatalos honlapjává nőtte ki magát.
(Egy kis kedvcsináló: ÉSzAH és HoremWeb is alapító tagja a Társaságnak)
Az amúgy is tartalmas webhely fóruma hazánk valószínűleg legforgalmasabb, Tolkiennek szentelt találkozóhelye.
Regulus oldala Versek, képek, írások, korrektúra, helyesírási tanácsadás - Regulus érdekes kulturális gyűjteménye.
Rejtett Uradalom Rejtett Uradalom,
Dúalon barátunk szerepjáték és Fantasy oldala
Gladiátor Ez a csapat a szerepjátékot még annál is komolyabban veszi! A gladiátorok tradícióit kutatják, és megpróbálják az életben is alkalmazni - táborokkal, bemutatókkal. Akár csatlakozhatsz is hozzájuk, ha vonz a korhű fegyveres harcművészet.
Hatalmas, nagyon komoly munkával fejlesztett StarGate honlap az Abydos Gate, szokatlanul alapos ismertetésekkel - többek között a StarGate egyiptomi vonatkozásaiban is. Örömmel vettük, hogy a mitológiai vonatkozású oldalakhoz mi is hozzájárulhattunk egy kicsivel. :o)
A Magyar phpBB Közösség honlapja és fóruma - nagyon sokat köszönhetünk a Közösség fórumán pár embernek, akik az új fórumunk kezdeti nehézségeit segítettek leküzdeni.
The phpBB Group and the phpBB Community
phpBB Group supplied our new forum engine and the MODs we are installed to customize the forum to our visitors' needs, while the phpBB Community helped us with some ideas and suggestions to solve the troubles when the forum engine was introduced. This site is in English only.
A Balgaság Dícsérete - Honlap az Emberi Hülyeségről HoremWeb tematikus Flash honlapja az emberi hülyeségről - sztorik és poénok tükrében. Az oldal még mindig csak készülget, de már szép mennyiségű olvasni- és derülnivalót kínál.
Born 2B World-Wide Born 2B Wide Világháló-szobája e honlap egyik szerkesztőjének honlapja - a személyes bemutatkozáson túl poénok, írások, zene, versek, idézetek és falfirkák gyűjteménye, képek, pipák és nem kevés Szardínia várja az érdeklődőt.

Egyiptommal külön rész foglalkozik, ahol nem csak humort találsz, de komolyabb, bár nem teljesen kanonikus írásokat is: pl. egy egyiptomi novella hamisítványt! :o)

vonal

Előző oldal Vissza a tetejére