Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/clients/client1470/web7997/web/forum/common.php on line 106 [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3395: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
KEMET = Az Ókori Egyiptom • Hozzászólás küldése
Szárnyas napkorong

KEMET = Az Ókori Egyiptom

Üdvözlet a betérőnek!
* GyIK  * Keresés  * Társalgó  * Képtár
Pontos idő: 2018.09.25. 10:05

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]
Hozzászólás küldése
Felhasználónév:
Téma:
Üzenet tartalma:
 

Emotikonok
:aws: :nHH: _o_ :m-Htp: :Htp: :khk: :ammit: :nem: :nefer: :jkr: :B1: :A1: :A51: :Széth: :maat: :n: :m: :nb: :nb.t: :anx: :kA: :1000: :okos: :mrjjt: :mrjj: :ra: :mj: :nTr: :nTrw: :niwt: :taui: :dmj: :ih: :nsw: :wr: :f: :s: :t: :fagyi: :bumm:
További emotikonok
Betűméret:
Betűszín
Opciók:
BBCode bekapcsolva
[img] bekapcsolva
[flash] kikapcsolva
[url] bekapcsolva
Emotikonok bekapcsolva
BBCode kikapcsolása
Emotikonok kikapcsolása
Webcímek automatikus linkké alakításának kikapcsolása
Hozzászólás megerősítése
Az automatikus hozzászólások megakadályozása érdekében meg kell adnod egy megerősítő kódot. A kód az alábbi képen szerepel. Ha látási vagy egyéb problémák miatt nem tudod elolvasni a kódot, lépj kapcsolatba a fórum adminisztrátorával.
Megerősítő kód:
Gépeld be a képen látható kódot. A kis- vagy nagybetűk nem számítanak, valamint nincs nulla.
   

Téma áttekintése - Játék
Szerző Üzenet
  Hozzászólás témája:  Re: Játék  Hozzászólás az előzmény idézésével
Egy laza 5 perces egyiptomos kikapcsolódás.
Hozzászólás Elküldve: 2011.02.15. 09:47
  Hozzászólás témája:  Üdvözlet itthon!  Hozzászólás az előzmény idézésével
:m-Htp: HoremWeb!

Örömmel üdvözöllek újta itthon, bár gondolom fájó szívvel hagytad ott a Két Országot.
Nagyon kedves tőled, hogy gondoltál rám! Feltétlenül igényt tartok a "rólam" készült
képeidre. No, meg a többit is szívesen megnézném egyszer. Írd már meg, hogy irigykedhessek, a szokásos programon túl volt-e valami extra (ha igen, azt különösen irigylem). Itthon meg nagyon hiányoztál ám! Rád mindig lehet számítani, mert te biztosan
válaszolsz egy-egy felmerülő kérdésre. Nos, a távollétedben ÉSzAH segített ki egy
fordítási problémában. Amíg te személyesen élvezted a Két Ország csodáit, mi, szegény itthonmaradottak, azzal kárpótoltuk magunkat, hogy Maatkaraval közösen lefordítottunk egy friss (szeptemberben megjelent) és eléggé hosszú cikket, amely a Dakhlah közelében folytatott neolitikus település feltárásáról és a fáraók népének (újabb) feltételezett eredetéről szól. Ha érdekel megnézheted (a félét) Maatkara honlapján, mert az már onnan elérhető, a másik fele meg rövidesen ott lesz. Habár te jól tudsz angolul, az eredetit is elolvashatod.
Ezzel a problémával kapcsolatban bennem számos kérdés felmerült, egyszer talán megbeszélhetnénk a fórumon - ha van rá igény.
Még egyszer üdv. itthon!
Hozzászólás Elküldve: 2006.11.09. 09:10
  Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével
:m-Htp: Seshat, és gratulálok! Nagyon örültem, amikor láttam, hogy milyen szuperül sikerült az utolsó forduló. Az az igazság, hogy a jóval nehezebb kérdéseket talán könnyebb volt komolyan venni, és jobban utánanézett mindenki - legalábbis azok, akik nem vagy-bejön-vagy-nem alapnak tekintették, hanem leküzdendő kihívásnak.
Sajnos most nem lesz újabb forduló, ezt a játékot három fordulósra terveztük, de gyűjtögetem az újabb, gonoszabbnál gonoszabb kérdéseket egy újabb játékhoz.
Ja, és ha minden igaz, rengeteg képet készítettem rólad, illetve képi (domborművi) ábrázolásaidról a Két Országban... Még nem tudtam megnézni, mert még nem jutott időm rá - több mint 2,5GB képpel tértem haza, ahhoz kell egy rakás idő (ami most persze nincs...).

:aws:
Hozzászólás Elküldve: 2006.11.08. 23:36
  Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével
:m-Htp: HoremWeb!

Örömmel látom, hogy az élre törtem! :D
Igyekszem megtartani a helyezésem, bár be kell vallanom a legutóbbi forduló bizony próbára tette szerény egyiptológiai ismereteimet.
De tudod, nem vagyok az a fajta, aki könnyen feladja!
Behoztam ugyan a lemaradásom, így utólag sajnálom, hogy az első két fordulóban nem voltam alaposabb. Olyanon csúsztam el, ami nem is okozott volna gondot, ha jobban figyelek. Remélem lesz további forduló?
Hozzászólás Elküldve: 2006.10.24. 14:15
  Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével
Uséb-Maat írta:
Palp írta:
A szoborfej ...

Például: A profilbeállításnál az avatar-galériában, a királyok között :D/ -->\<!-- s:D --><img src=/" title="táncol" />:D/ -->, de ezt már Horemtaui is leírta a "megoldókulcs"-ban.
Viccen kívül: a stílus alapján lehet kikövetkeztetni.... há' van még mit tanulnom ... :-P --><!-- s:- --><img src=P" title="beee!" />:-P -->
Hozzászólás Elküldve: 2006.10.24. 11:12
  Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével
Palp írta:
A szoborfej ...
Az avatar-galériában, a királyok között, de ezt már Horemtaui is leírta a megoldókulcsban.
Viccen kívül: a stílus alapján lehet kikövetkeztetni.
Hozzászólás Elküldve: 2006.10.24. 09:44
  Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!

Lenne még egy kérdésem, most, hogy végre sikerült megnéznem mit csináltam jól és mit nem ... honnan lehetett tudni, hogy a +1-es kérdésnél mi volt a megoldás, mert azt az egyet nem sikerült megfejtenem. 8)))
A szoborfej ...

P
Hozzászólás Elküldve: 2006.10.24. 09:32
  Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével
Horemtaui írta:
Amúgy mindig örülök, ha hírt látok rólad - olyan ritka esemény... Pedig már az első EgyipTOTÓ-n is elég szép eredménnyel játszottál!


Köszönöm! Jó hallani, hogy így fejben tartod a KEMET-látogatókat. Egyébként, bár hírt nem adok magamról, de mióta idetaláltam (már 6 éve?), azóta tényleg folyamatosan, meg rendszeresen olvasok, benézek. Csak én az a típus vagyok, aki inkább csendben figyel a háttérből... :)
Bár most érlelődik bennem a gondolat, hogy miután rajongásom 1-es számú tárgyának (ld.: profil) kínkeserves 5 éves tanulását lassan befejezem, belekezdek a 2-es számúba (Thot segíts...)! :D
Hozzászólás Elküldve: 2006.10.24. 06:39
  Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével
TBali: nagyon szívesen, és én köszönöm a résztvételt! Valóban, a játék egyik fő célja éppen az, hogy minél több dolognak, ami esetleg a passzív ismeretek között, vagy azokon is túl van a helye éppen, utánanézz - ezért is hagyunk olyan hosszú időt egy-egy fordulóra. A figyelmetlen Internet-használat meg... hát igen. Azt szoktam mondani, hogy az Internet a világ legnagyobb szemétbányája, a hasznos információ kisebb arányban kerül elő belőle, mint egy átlagos aranybányából a nemesfém. Jelen esetedben azonban ez valahogy máshogy igaz: értéket találtál ugyan, de az nem arany volt, hanem pirit :) Vagy inkább úgy, mint egyes núbiai bányák művelői, akik arany helyett kénytelenek voltak beérni időnként a platinával is (amit az ókori eszközökkel szinte lehetetlen volt megmunkálni).

zseezsu: Neked is nagyon szívesen! Kicsit sajnáltam, hogy nem rakhattam fel előbb a megfejtéseket, de annyira bizonytalan mostanában az e-mail forgalmam, hogy muszáj volt rátartanom. Erről TBali is tudna mesélni, azt hiszem... :wink: Egyébként teljesen megértem az izgalmadat, ezért is igyekeztem velük! Bár a játszható demón, ami a játék helyén fennmaradt, a megfejtésedet le tudod ellenőrizni, de azért csak az az igazi, amikor így összegezve látja az ember!
Amúgy mindig örülök, ha hírt látok rólad - olyan ritka esemény... Pedig már az első EgyipTOTÓ-n is elég szép eredménnyel játszottál!

Frasz: Uséb-Maat többszörös tévedések áldozata lett, többször ostromolt engem a kérdésekkel kapcsolatban, mígnem az egyik kérdésnél már elegem lett, és válaszoltam is. Ami - a többszöri figyelmeztetésnek megfelelően - azonnali kizárást eredményez. Viszont még így is annyi munkája volt az egyébként kitűnő megfejtésekben, hogy az érdemtelen lett volna, ha lehagyom a listáról. A dologhoz hozzá tartozik az is, hogy a kritikus válaszom előtt már véletlenül adtam neki egy olyan támpontot, ami utólag átgondolva túlzás lett volna a többiekkel szemben, ezért a válaszoltam a következő kérdésére.
Ja és igen, oda megyek, és nem csak helyetted, de minden barátunk helyett igyekszem nézni és látni! Már csak azért is, mert egy-két extra hely is be van tervezve - hála a VÁSzEt-beli ismerősöknek, és P. Áginak.

Palp: Én is nagyon sajnálom, hogy nem jutott el hozzám a megfejtésed, főleg a második fordulóban elért igazán jó eredményed után! A válaszüzenettel kapcsolatban bizony nagy igazságod van benne, de gondolj bele, hogy mit kapnánk a nyakunkba, ha a napi öt és húsz darab között mozgó spam-áradatból mindegyikre egy ilyen visszaigazolást küldenénk!? Mint "infomókusnak" (:)) ugye nem kell magyaráznom, hogy sok spammer cuppan az olyan címekre, amikről bármiféle visszaigazolást kap? Jelenlegi helyzetben fejléc alapján, megnyitás nélkül törlöm a spamokat - remélve, hogy ez talán védelmet jelent. De mivel volt már arra is példa, hogy egyetlen éjszaka több mint kétezer (igen, 2000) e-mailt kaptam, nem szeretném növelni a veszélyeztetettségünket... Ez az oka annak, hogy nincs visszaigazolás, csak itt.
Sajnos most már nem tudom ellenőrizni, hogy a játékban jeleztem-e, hogy a Fórumon ellenőrizhető a megfejtések állapota - ezek szerint vagy nem, vagy nem egyértelműen tettem, és ez tényleg hiba. Elnézést kérek érte! Már csak azért is, mert magam is tisztában vagyok vele, mit kellett összeküzdeni a harmadik fordulóval. Igyekszem a legközelebbi játéknál körültekintőbb lenni!
Végül, amit már a Neked szóló hozzászólás elején kellett volna írnom: szeretettel köszöntelek én is a fórumunkon! Remélem, hogy kellemes és hasznos időtöltésnek találod te is, nem is beszélve az igazán kitűnő társaságról!

Frasz, ismét: A megfejtés beküldése független a fórumtól, tehát nem kellett álnéven küldeni a megfejtéseket - hiszen (ha sikerült) e-mailben is fogadtuk azokat! :D Ami pedig a beérkezett megfejtések listájának frissítését illeti, igyekeztem rögtön aznap frissíteni, ha érkezett megfejtés. A VÁSzEt művészeti pályázatánál magam is megtapasztaltam, hogy mit jelent az a várakozás, amikor még abban sem lehetsz biztos, hogy a beküldött anyagod célba ért-e? Az viszont tény, hogy amikor nem érkezett aznap új megfejtés, akkor bizony nem mindig jeleztem, hogy aznap nem jött semmi. Szóval én igyekeztem, no! :D
Hozzászólás Elküldve: 2006.10.23. 20:51
  Hozzászólás témája:   Hozzászólás az előzmény idézésével
Köszönet az üdvözlő szavakért. 8)
Igen, a fórumba ma regisztráltam. Ha tudom, hogy itt közzé teszik kitől érkezett meg, akkor szóltam volna hamarabb.
A megfejtést meg nem küldtem álnéven. 8P

Különben is a játék és a részvétel a fontos. 8))

Üdv,
P
Hozzászólás Elküldve: 2006.10.23. 19:05

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Ugrás:  
cron
© 1999-2008 KEMET = Az Ókori Egyiptom - minden jog fenntartva.
Forum powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség